IN- & VERKOOP AL MEER DAN 40 JAAR LEVEREN WIJ DE KWALITEIT DIE U ZOEKT!

Lees meer Meer informatie over onze producten

Recycling

De zorg voor het milieu speelt een belangrijke rol. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Verhoeven Kisten en Pallets hoog in het vaandel. Het recyclen
van gebruikte pallets en het repareren hiervan behoort dan ook tot onze werkzaamheden. Wij besteden hier dagelijks de benodigde zorg en aandacht aan.
Wij beschikken over een speciale ophaalservice die oude pallets, die niet meer gebruikt worden ophalen en tegen gunstige voorwaarden terugnemen.

Afvalpallets worden bij binnenkomst gesorteerd op bruikbare en onbruikbare pallets. De hergebruikte pallets gaan direct door naar onze reparatieafdeling. Wij repareren pallets op een vakkundige wijze zodat deze zo lang mogelijk meegaan en het milieu zo min mogelijk belasten. Na reparatie zijn de pallets weer geschikt voor verkoop en hergebruik. Van de onbruikbare pallets worden de bruikbare onderdelen verwerkt bij de reparatie. Wij streven naar een zo klein mogelijke afvalstroom.

Heeft u overtollige pallets? Neem dan contact op met Verhoeven Kisten en Pallets. Onze inkoop betreft alleen de courante maten! Wij zorgen voor vakkundige en verantwoorde afvoer. Ontlast het milieu, en laat uw oude pallets recyclen bij Verhoeven Kisten en Pallets.

Copyright © A. Verhoeven Kisten & Pallets - 2020 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Website design: Designpro.nl | Optimalisatie door: Z-IM.nl