IN- & VERKOOP AL MEER DAN 40 JAAR LEVEREN WIJ DE KWALITEIT DIE U ZOEKT!

Lees meer Meer informatie over onze producten

Opzetranden

Verhoeven Kisten en Pallets is ook leverancier van vouw en opzetranden. Opzetranden hebben zich inmiddels bewezen als uitstekende transportverpakking. Naast de standaard opzetrand, die zich uitstekend leent aan de standaard europallet, levert Verhoeven Kisten en Pallets tevens opzetranden op maat. Het gebruik van opzetranden biedt een aantal voordelen:

  • Flexibel. Ook producten met een relatief groter formaat kunnen nu veilig en gemakkelijk worden opgeborgen, als gevolg van de makkelijke aanpasbaarheid van de pallethoogte.  
  • Kostenbesparend. Producten vallen niet langer vanaf de pallet wanneer deze tot op zeker hoogte zijn gestapeld in de stellingen.

Wilt u pallets kunnen stapelen en/of producten bescherming bieden bij het omsnoeren? Bestel dan onze nieuwe of gebruikte deksels. Deksels worden gebruikt om goederen goed vast te zetten en/of bovenop de pallet met goederen te plaatsen om er vervolgens weer een pallet bovenop te kunnen plaatsen. Deksels zijn verkrijgbaar in alle pallet afmetingen.

Zoekt u opzetranden van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs? Neem dan eens contact met ons op. Wij maken producten van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor scherpe prijzen. Tevens kunt u kiezen uit verschillende materialen, maten en soorten.

Copyright © A. Verhoeven Kisten & Pallets - 2020 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Website design: Designpro.nl | Optimalisatie door: Z-IM.nl