IN- & VERKOOP AL MEER DAN 40 JAAR LEVEREN WIJ DE KWALITEIT DIE U ZOEKT!

Lees meer Meer informatie over onze producten

Kunststof pallets

Verhoeven Kisten en Pallets is een belangrijk en toonaangevend bedrijf binnen de markt voor kunststof pallets in onze omgeving. Kunststof pallets bieden u veel
voordelen als logistiek hulpmiddel. Ze zijn geschikt voor de export en voor transport van producten die moeten voldoen aan hoge normen op het gebied van hygiëne.

Kunststof pallets zijn:

  • Licht
  • Vochtbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Bestand tegen ieder weertype
  • Geen certificaat bij export nodig

Daarnaast neemt plastic geen vocht op, gaat het niet splinteren en rotten. Deze eigenschappen bieden u een voordeel ten opzichte van houten pallets als u met vochtgevoelige of aan regelgeving onderhevige producten zoals vlees en dergelijke werkt. Niet alleen qua eigenschappen zijn de kunststof pallets handig. Kunststof pallets zien er mooi uit en gaan lang mee.

Mogelijkheden

Verhoeven Kisten en Pallets biedt een grote diversiteit aan kunststof pallets. Eenmalige exportpallets, meermalige pallets, plastic pallets, pallets voor zware lasten, hygiënepallets en antislip pallets. Onze kunststof pallets komen uit de gebruikte handel en zijn uitvoorraad leverbaar.

Onze uitstekende service houdt onder meer in korte levertijden en een hoge mate van flexibiliteit, mede dankzij onze eigen vervoersmogelijkheden.

Offerte

Wilt u meer weten over onze kunststof pallets? Neem gerust contact op voor gericht advies of een persoonlijke offerte. Graag vertellen wij u meer over de unieke kunststof pallets.

Copyright © A. Verhoeven Kisten & Pallets - 2020 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Website design: Designpro.nl | Optimalisatie door: Z-IM.nl